Otvoren info štand Eko-fonda na 18. Međunarodnom sajmu knjiga
18. Međunarodni podgorički sajam knjiga, kao jedna od najvažnijih kulturnih manifestacija u Glavnom gradu i Crnoj Gori, svečano je otvoren danas, 10. maja u 13 časova u Muzičkom centru, i u 14 časova na sajamskom prostoru Big fashion.

Pored Francuske, zemlje počasnog gosta, na Sajmu će biti predstavljeno više od 100 izdavača iz Crne Gore, regiona i Evrope.

Sajam je u 13 časova u Muzičkom centru otvorila Tamara Vujović, ministarka kulture i medija, a obratila se i Anđela Jakšić Stojanović, ministarka prosvjete nauke i inovacija, An-Mari Maske (Anne-Marie Masky), ambasadorka Francuske, Predrag UljarevićNataša Nelević, književnica i Žan Fransoa Galtu (Jean-Francois Galletout), književnik.

Otvaranju info štand Eko-fonda prisustvovali su Draško Boljević, izvšni direktor, Nemanja Peković, pomoćnik dirtektora i Boško Kovačević, saradnik za odnose sa javnošću.

Zainteresovani građani će u narednim danima biti u prilici da kroz promotivni materijal i razgovor dobiju sve neophodne informacije o aktuelnom Programu za podsticanje energetske efikasnosti u domaćinstvima, čiji budžet iznosi 8.800.000 €, a čiju će implementaciju sprovoditi Eko-fond, kao i o ostalim aktuelnim konkursima koje realizuje ova institucija, a koji su sadržani u tekstu Programskih aktivnosti.

Radno vrijeme Sajma knjiga je od 10:30h do 21:30h.

Očekujemo vas na štandu Eko-fonda. Dobro došli.