Eko-fond podržao manifestaciju "U igri i znanju bez granica"
Eko-fond, kao institucija koja u osnovi svog djelovanja ima borbu za održivi razvoj i zaštitu životne sredine, s ponosom je podržao inicijativu za organizovanjem i održavanjem  igara bez granica za osnovce - "U igri i znanju bez granica".

U ime Eko-fonda, prisutnim građanima, organizatorima i takmičarima, na Gradskom trgu u Nikšiću obratio se Boško Kovačević, saradnik za odnose sa javnošću.

U svom izlaganju Kovačević je pozdravio organizare,a učesnicima poželio sreću, izrazivši uvjerenje da su teme koje se odnose na životnu sredinu upravo one koje treba da kroz igru usvajaju najmlađi, a sve u namjeri da stvorimo generacije svjesnih i odgovornih pojedinaca.

Ove igre ne samo da podstiču timski rad i takmičarski duh među osnovcima, već im pružaju priliku da se direktno angažuju u ekološkim aktivnostima i steknu znanje o očuvanju prirode.

Kroz ovu podršku, Eko-fond je želio da istakne važnost edukacije kao ključnog faktora u borbi sa ekološkim izazovima s kojima se suočavamo, kao društvo, uvjereni da usvajanje ispravnih znanja i navika u ranom uzrastu predstavlja pretpostavku za sigurniju i uređeniju životnu sredinu.